Pasidomėjus, ar šioje įmonėje galioja stiliaus taisyklės ar griežtas aprangos kodas, atstovas spaudai Audrius Stasiulaitis akcentavo, kad čia žmonės yra laisvi ir į jokius rėmus nesuvaržyti.

„Giežto aprangos kodo nėra, nes žmonės čia elgiasi laisvai. Tai yra susiję su pačia organizacijos kultūra. Paprastumas yra kultūroje. Paprastumas jaučiasi ir aprangos kode, todėl žmonės vaikšto apsirengę neįpareigojančiai.

Tiesa, nėra taip, kad nebūtų visai jokio aprangos kodo. Jis yra, tačiau kitoks – laisvas, paprastas, kad būtų patogu žmogui“, – pasakojo A. Stasiulaitis.

Daugelis darbuotojų nežinojo, kad vyks fotosesija, todėl jie buvo apsirengę taip, kaip ir kas dieną. Bendrovės atstovas atskleidė, kad kostiumus jie vilki tik ypatingomis progomis.

„Kostiuminės kultūros yra tikrai labai nedaug. Tik vienas žmogus – finansų vadovas, kuris garsėja tuo, kad mėgsta ryšėti kaklaraištį kiekvieną dieną, net ir penktadienį, todėl kolegos juokauja, kad jis tik paplūdimyje nusiima kaklaraištį.

Aš pats, kai atėjau darbintis, vilkėjau kostiumą, avėjau odinius batus. Nustebau, kad generalinis vadovas antradienio popietę buvo apsiavęs sportiniais batais. Tada pagalvojau, kodėl aš apsirengiau taip įpareigojančiai, būčiau mielai atėjęs su sportbačiais“, – prisiminė A. Stasiulaitis.

Pasižvalgykite, kaip rengiasi „Telia“ darbuotojai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (164)