Mados gerbėjai žino vieną paradoksą – kol vieni skundžiasi dėl atvėsusių orų, kitiems tai atneša daugiau galimybių įdomiems stiliaus sprendimams. Todėl savaitgalį sostinės gatvėse buvo galima išvysti ir neįpareigojančių švarko ir džemperio arba kiek elegantiškesnių suknelės ir švarko derinių, įvairių netrukus sugrįšiančių demisezoninių paltų variacijų.

Viena iš netikėčiausių spalvų, kurią galima išvysti – pistacijų. Prognozuojama, kad šį rudenį pistacijų spalva bus vienas populiaresnių pasirinkimų, o greitosios mados parduotuvėse jau dabar galima rasti šios spalvos drabužių elementų.

Džiugina tai, kad lietuviai neabejingi įvairiems pastelinių spalvų variantams, o jei nori ryškumo – jį nepersūdant perteikia aksesuarais arba avalyne.

Vis dėlto, žvilgtelėjus į fotogaleriją galima išvysti vieną bendrą bruožą. Šis savaitgalis – tarsi lietuvių odė sportiniams bateliams!

Jūsų dėmesiui – spalvinga vilniečių gatvės mada:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)