26-oji šokolado paroda „Salon du Chocolat“ yra pirmoji, surengta nuo koronaviruso pandemijos pradžios. Jos tema – Renesansas. Kiekvienais metais tūkstančiai lankytojų susirenka Prancūzijos sostinėje esančiuose parodų rūmuose „Parc des Expositions“ apžiūrėti ir paragauti daugiau nei 280 dalyvių paruoštų skanėstų.

Salon du Chocolat

„Mano šokolado gamintojas įkvėpimo sėmėsi iš Picasso ir atidavė duoklę jo paveikslui „Gernika“. Taigi, suknelėje galima pamatyti nemažai paslėptų užuominų ir simbolių. Įspūdingas kūrinys. Manau, kad šiemet ši suknelė yra vienintelis rūbas, pagamintas tik iš šokolado. Ji sveria 12 kilogramų. Šauniai padirbėta“, – sakė modelis ir drabužių dizainerė Lea Francois.

Salon du Chocolat

„Salon du Chocolat“ lankytojų laukia šokolado gamintojų, kepėjų, konditerių ir kitų gardėsių meistrų iš viso pasaulio produkcija. Šiais metais paroda vyks nuo spalio 28 d. iki lapkričio 1-osios.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)