Šventinio vakaro tema „Delfi In Wonderland“ (Delfi Stebuklų šalyje) jau leido nuspėti, kad vakaras bus magiškas ir stebuklingas. Renginio metu apdovanoti geriausi Delfi darbuotojai, o prie spalvingų dekoracijų ir foto sienelės įsiamžino visi panorėję vakaro dalyviai.

Renginio metu apdovanoti geriausi Delfi darbuotojai

Vakaro aprangos kodas – šventinis, puošnus, stebuklingas. Tad Delfi žurnalistams ir kitiems kolegoms beliko įgyvendinti sumanymą. Be to, kai kurie kolegos pasistengė taip, kad net ir po vakarėlio nenutyla kalbos.

Dauguma svečių atrodė puošniai, stilingai ir šventiškai, tačiau stebuklingai atrodančius apdarus vilkėti pasiryžo tik patys drąsiausi.

Pats netikėčiausias ir visus labiausiai nustebinęs įvaizdis – burtininko apranga, kuria, pripažinkime, išdrįstų vilkėti ne kiekvienas. Ja pasidabino Delfi Mokslas redaktorius Šarūnas Meškys. Įvaizdis buvo toks, kad iš pradžių jo nepažino net artimiausi kolegos.

Šarūnas Meškys pasipuošė burtininko kostiumu

Be to, tai buvo dvigubo efekto įvaizdis – pasirodo, po burtininko apsiaustu Delfi Mokslas redaktorius vilkėjo Aleksandro Pogrebnojaus kurtą sportinį kostiumą, dekoruotą istoriniais lietuviškos simbolikos motyvais.

Modesta Meškė, Šarūnas Meškys

Kiti Delfi darbuotojai tviskėjo ir blizgėjo, o norintys nesuklysti ir atrodyti elegantiškai, pasirinko saugią juodos spalvos aprangą. Moterys – juodas kokteilines sukneles, kostiumėlius, o vyrai – juodus kostiumus.

Kolegos pasirinko juodos spalvos drabužius

Delfi vyr. redaktorė Rasa Lukaitytė-Vnarauskienė pasirinko puošnų, auksu tviskantį, elegantišką įvaizdį.

Rasa Lukaitytė-Vnarauskienė (dešinėje)

Kiti kolegos nestokojo išradingumo solidžiam įvaizdžiui paįvairinti – pavyzdžiui, vyr. redaktorės pavaduotojas Kęstutis Cemnolonskis savo juodą kostiumą papuošė nuotaikingu akcentu – katino uodega ir piešta kauke – žymiąja katino šypsena iš pasakos „Alisa stebuklų šalyje“.

Tomas Janonis ir Kęstutis Cemnolonskis

Stiliaus redaktorė Modesta Meškė taip pat pasirinko personažą iš istorijos „Alisos stebuklų šalyje“ – triušį, ir griežto kirpimo kostiumėlį interpretavo savo pasirinktomis detalėmis – triušio kauke ir rankine-laikrodžiu.

Dominyka Balsė ir Modesta Meškė

O rinkodaros projektų vadovės Dominykos Balsės vakaro sumanymas buvo būti fėja, tad pasipuošė gėlėta suknele ir įpynė ryškių gėlių į savo plaukus.

Dominyka Balsė, Deimantė Chodosevičiūtė, Aistė Kriaučiūnaitė

Nuotraukų galerijoje pasižiūrėkite, kaip atrodo stilingai ir šventiškai pasipuošęs Delfi kolektyvas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)