Atsiųstame pranešime I. Starošaitė prisipažino, kad pozuoti mados fotosesijai jai teko pirmą kartą. Vertinanti patogius ir praktiškus rūbus Irena sutiko dalyvauti kailių ir odos mados namų „Eksa“ fotosesijoje. „Pirmenybę teikiu judesių nevaržantiems ir praktiškiems drabužiams, nes dažnai tenka praleisti laiką automobilyje, tad mano spintoje ilgų kailinių nerastumėte. Mieliau renkuosi trumpą patogią odinę striukę arba kailinę liemenę. Na, o kailiniai aksesuarai, man regis, visuomet papildo ir sušildo kiekvienos moters stilių“, – sakė dainininkė, galinti pasigirti ne tik nepriekaištingu stiliaus pojūčiu, bet ir puikia figūra.

Jau kuris laikas amžiui nepavaldi atlikėja savo geros išvaizdos receptu vadina linijinius šokius. „Tai ir malonus laiko praleidimas, ir geros nuotaikos užtaisas, ir azartas, kai dalyvauji varžybose“, – įsitikinusi I. Starošaitė, dalyvavusi ir laimėjusi ne vienas linijinių šokių varžybas.

Mados namų „Eksa“ kolekcija

Dėl prigimtinio I. Starošaitės žavesio tik iš natūralių žaliavų sukurti drabužiai ir aksesuarai fotografo Robertino Valiulio nuotraukose atsiskleidė unikaliais rakursais. Modeliui makiažą kūrė akademijos „Makeup Secrtes“ vadovė Rasa Sinkevičiūtė, o šukuoseną – šios akademijos plaukų meistrė Aleksandra Podleckaja.

„Irena – itin elegantiška, visada pasitempusi, išorinio ir vidinio žavesio nestokojanti moteris“, – kodėl naujos kolekcijos fotosesijos veidu pasirinko būtent šią atlikėją, paaiškino drabužių kūrėja Lena Vitkauskienė.

Mados namų „Eksa“ kolekcija

Kaip pasakojo L. Vitkauskienė, šiųmetė mados namų kolekcija – linksma, spalvinga, pritaikyta permainingiems orams. Be viršutinių drabužių, gausu ir flisuotų sijonėlių, originalių suknelių, taip pat kailinių kuprinių bei įvairiausių kitų aksesuarų. „Kailinius paltus įprasta matyti vienspalvius, klasikinių spalvų, tačiau šioje kolekcijoje derinami įvairesni, drąsesni atspalviai, kitoniški raštai, naudojamos aplikacijos, kašmyro medžiaga. Šios idėjos ir įkvėpė kolekcijos pavadinimą – „Žiemos išdaigos“, – sakė kūrėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)