Praėjusius sezonus mada kito, atidengdama ir pabrėždama vis kitas moters kūno vietas. Kurie dizaineriai nusprendė atidengti krūtinę, kurie kojas, o kurie juosmens šonus. Tačiau ateinantį žiemos sezoną dominuos akcentuota nugaros sritis, o gilios iškirptės nuguls ant suknelių, palaidinių ir kitų drabužių.

Kai kurios įžymybės jau spėjo sužibėti ant raudonojo kilimo, vilkėdamos elegantiškas sukneles, puoštas iškirpte nugaroje. Kadangi artėja šventinis laikotarpis, puikus metas ir jums pagalvoti apie galimybę įsigyti tokį drabužį arba iš savo spintos išsitraukti galbūt jau turimą suknelę, kuri buvo primiršta!

Visgi rūbas, apnuoginantis nugaros sritį kai kam gali pasirodyti keliantis rūpesčių. Kaip vilkėti tokio modelio suknelę? Ar tokio tipo apranga tinka bet kokios figūros moteriai?

Yra du variantai - vilkėti liemenėlę arba ne. Žinoma, pirmu atveju svarbu pasirinkti tinkamus apatinius. Vilkint suknelę su nugaros iškirpte neturėtų matytis liemenėlės užsegimų. Geriausias variantas šiuo atveju - taip vadinama „priklijuojama liemenėlė“.

Jeigu jums ne itin patraukliai atrodo gilios ir juosmenį siekiančios iškirptės, galite rinktis dvi alternatyvas. Manote, kad toks drabužis perdaug atviras - rinkitės nedidelę iškirptę arba rūbą, kurio nugarinę dalį dengtų subtilus perregimas audinys.

Kadangi kaklo sritis yra atidengiama iš nugaros pusės, patartina rinktis kabančius auskarus ar stambesnę apyrankę. Tačiau jeigu galvojate apie koljė, rinkitės minimalistinio stiliaus, laisvai krentantį - pakabuko tipo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)