Pristatyme, kuris surengtas pagrindinėje šio britų mados prekės ženklo parduotuvėje Londono Regent gatvėje, modeliai demonstravo dirbtiniu kailiu puoštus lauko drabužius ir sukneles su apsiaustų tipo rankovėmis ir vėliavų elementais. R. Tisci, kuris prie „Burberry“ mados namų vairo stojo 2018 metais, apsiaustų motyvus pritaikė švarkams, suknelėms ir paltams, įskaitant ir garsiuosius lietpalčius.

Burberry

2021 metų rudens ir žiemos linija, pavadinta „Femininity“, skirta atiduoti duoklę „nepažabojamai Motinos Gamtos jėgai, britų tradicijoms ir veikloms po atviru dangumi“, teigiama kolekcijos aprašyme.

Burberry

Žemės atspalvių derinius R. Tisci praskaidrino ryškių spalvų pliūpsniais, pagyvino masyviomis rankinėmis, ilgaauliais ir šalmus primenančiais galvos apdangalais. Londono mados savaitės metu B. Tisci neseniai pristatė ir savo pirmąją vyrams skirtą kolekciją.

Burberry
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)