Meghan įvaizdis labai priminė ir princesės Anne suknelę, kurtą Maureen Baker, kuria ji buvo pasipuošusi 1973 metais tekėdama už savo pirmojo vyro kapitono Marko Phillipso.

Karališkų vestuvių suknelės

Buvusios aktorės vestuvinės suknelės laivelio formos kaklas labai priminė ir Švedijos kronprincesės Victorios vestuvių suknią, kurią ji vilkėjo 2010 metais tekėdama už Danielio Westerlingo. Tik princesės Victorios šleifas buvo beveik penkių metrų ilgio, Meghan – 30 centimetrų trumpesnis ir siuvinėtas.

Karališkų vestuvių suknelės

Nors M. Markle pasirinko kiek aukštesnę kaklo liniją, galima įžvelgti panašumo ir su „Valentino“ mados namų kurta Nyderlandų karalienės Maximos vestuvine suknele, kuria vilkėdama ji ėjo prie altoriaus, tekėdama už karaliaus Willemo Alexanderio. Jos ilgarankovė aukštosios mados suknelė su stulbinančiu šleifu neabejotinai buvo Sasekso kunigaikštienės vestuvinio įvaizdžio pirmtakė.

Karališkų vestuvių suknelės

Tas pats pasakytina ir apie Monako princesės Charlene vestuvinę suknelę. Ji 2011 metais per vestuves su princu Albertu prie altoriaus ėjo vilkėdama aukštosios mados suknelę, kurią kūrė „Armani“. Ir nors pastaroji suknelė turėjo daugiau papuošimų nei Meghan, kaklo linija ir siuvinėtas šilkinis tiulis akivaizdžiai buvo labai panašūs.

Karališkų vestuvių suknelės

Įkvėpimo suteikti gali net ir mažiau žinomų karališkųjų šeimų nuotakos. Pavyzdžiui, Graikijos princesė Alexia, pasirinkusi panašų siluetą savo vestuvių suknelei, kurią kūrė austrų dizainerė Inge Sprawson.

Manoma, kad Meghan vestuvinė suknelė kainavo 200 tūkstančių svarų, iš kurių 78 tūkstančiai svarų (89 tūkstančiai eurų) atseikėta pagal užsakymą gamintai medžiagai ir 4 tūkstančiai svarų (4,5 tūkstančio eurų) – priedams.

Karališkų vestuvių suknelės

Internete pasirodė svarstymų, kad M. Markle suknelė buvo tikra Jennifer Lopez juostoje „Vestuvių planuotoja“ („The Wedding Planner“) vilkėtos suknios kopija.

Meghan pasirinkta „Givenchy“ suknelė daugeliui internautų iškart priminė J. Lopez 2001 metų filme vilkėtą suknią. Jie suskubo savo pastebėjimus išsakyti socialiniame tinkle „Twitter“. Abi turėjo laivelio formos kaklo linijas, paprastą A formos siluetą ir trijų ketvirčių ilgio rankoves.

Jennifer Lopez

M. Markle ir princo Harry vestuvės:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)