Praėjusią naktį svečiai garsiaisiais muziejaus laiptais kilo vilkėdami drabužius pagal aprangos kodą „Laiko sodas“.

Met Gala 2024

Vakaro tema pavadinta pagal britų rašytojo bei provokatoriaus J. G. Ballardo apsakymą apie grafą, kuris, norėdamas apsaugoti nuo piktos minios, artėjančios prie jo pilies, nuskina rožę iš savo sodo ir taip sulėtina laiką, kol jame nelieka nė vienos gėlės.

Met Gala 2024

Dėl šios istorijos potekstės ir parodos akcento į seną ir naują, raudonasis kilimas buvo pilnas visko – nuo gėlių iki techno įkvėptos mados – ir net vienos ar dviejų užuominų į „Miegančiąją gražuolę“.

Met Gala 2024
Met Gala 2024

Iškilmingas renginys, kurio metu renkamos lėšos Metropoliteno muziejaus Kostiumų institutui, garsėja itin slaptu svečių sąrašu. Tačiau nors dalyvių vardai ir pavardės griežtai slepiami, dabar galime pamatyti visus, kurie ant kilimo žengė pasipuošę įspūdingiausiais vakarėlio apdarais.

Met Gala 2024

Delfi nuotraukų galerijoje pamatykite gražiausius ir labiausiai fotografų dėmesį patraukusius praėjusios nakties „Met Gala 2024“ raudonojo kilimo įvaizdžius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją