Atidarymo renginyje dalyvavo ir pasaulyje garsus modelis Giedrė Dukauskaitė, kuri jau kurį laiką reprezentuoja prekės ženklą per dizaino kolaboracijas, kaip prekės ženklo ambasadorė ir galiausiai kaip viena iš naujausių investuotojų.

Pop-up renginyje Kalėdoms prekes rinkosi televizijos laidų vedėja Beata Nicholson, aktorės Ieva Andrejevaitė, Gailė Butvilaitė, nuomonės formuotojos Emilija Knyzelytė, Vika May, Emilija Kalis, investuotojai Vladas Lašas, Erin Gainer ir kiti.

Vilniuje duris atvėrė nauja mados studija

Startuolio bendraįkūrėja Sandra Pangonytė pasidžiaugė, kad Lietuva organiškai tapo trečia pagal dydį The Knotty Ones rinka, tad savos erdvės atidarymas Vilniuje, į kurią galima būtų užeiti klientams pasimatuoti ir įsigyti produktus, tapo neišvengiama plėtros strategija.

Vakaro metu prekės ženklo bendraįkūrėjos Sandra Pangonytė, Danutė Rasimavičiūtė ir Akvilė Meškauskaitė-Dobrajs sustojo diskusijai su pasaulinio garso modeliu Giedre Dukauskaite pasikalbėti apie bendrystę ir investicijas. G. Dukauskaitė papasakojo apie savo besikeičiantį santykį su mados pasauliu. Viena sėkmingiausių pasaulyje Lietuvos modelių atskleidė, kad modelio darbas jos gyvenime nebėra vienintelė veikla. Pasako jos, po pandemijos, prioritetai ėmė keistis, Giedrė panoro gilintis į verslo studijas ir netgi pradėjo investuoti modelio karjeroje uždirbtas santaupas.

Vilniuje duris atvėrė nauja mados studija

„Man atrodo, kad dabar turiu sveikiausią santykį su mada, kokį kada nors turėjau“, – atviravo G, Dukauskaitė sakydama, kad šiuo metu savo laiką skirsto modelio darbui ir verslo studijoms ISM universitete maždaug po lygiai.

Giedrė neslepia – tai modelio darbas suteikė jai finansinius sparnus. Tai – ne vienintelė jos investicija. Nors save vadina pradedančiąja verslo angele, G. Dukauskaitė jau yra padariusi keturias asmenines investicijas. Garsus modelis sako, kad atradinėdama savo, kaip investuotojos, kelią, ji suprato, kad investuoti jai patraukliausia į lietuviškus startuolius. Šis atvejis ypatingas tuo, jog ši investicija atspindi G. Dukauskaitės asmenines vertybes – socialinis verslas suteikia darbo galimybes moterims, kurios megzdamos kuria savo finansinę nepriklausomybę: „Jūsų vertybės – tai aš.“

Vilniuje duris atvėrė nauja mados studija
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją