DELFI redakcijoje darbuotojai – labai įvairūs: vieni – rimti ir susikaupę, kiti – nuotaikingi ir šypsenų kupini. Vis tik šiandien šventė – visiems, todėl visi be išimties pakylėtos, ypatingos nuotaikos, o kai kurie net specialiai tam pasipuošę.

Kaip ir kiekvieną penktadienį DELFI Stilius lankosi skirtinguose darbovietėse, kur stilingi kolektyvų nariai gali įsiamžinti nuotaikingoje fotosesijoje „Penktadienio aprangos kodas“.

Šį kartą niekur toli vykti nereikėjo. 17-o gimtadienio proga nutarėme apsilankyti pas save. Per gimtadieninį šurmulį ne visi spėjo papulti į kadrą, bet fotoobjektyvas nepraslydo pro stilingiausius mūsų žiniasklaidos žmones.

„WOW! Kokie jūs visi skirtingi! Vieni norite būti matomi, kiti, priešingai – nepastebėti. Tiek charakterių, emocijų, nuotaikų ir užslėptų minčių! Akivaizdu, jog jūs visi – labai skirtingi, mėgstate gana skirtingus dalykus, tačiau svarbiausia - vertinate aprangos laisvę, kuri jums suteikta darbo vietoje. Jokių griežtų eilučių, apribojančių taisyklių ir nepatogių sijonų ilgių. Smagu, kad gerbiate biuro aplinką ir supermikromini nesegite (greičiausiai vyrai mano kitaip), per dideliu kiekiu žvangančių apyrankių kolegų neerzinate bei spalvų nebijote. Iš vienos merginos pavogčiau džinsus, iš kitos pasiskolinčiau lūpų dažus, kitai patarčiau kitokią megztinio ar suknelės spalvą, vienam vyrukui duočiau kitokius batus, kitam – diržą, o iš trečio išviliočiau kardiganą ar marškinius. Kiekvienas turi kažką, kas išduoda jo individualumą ir norą būti savimi.

Žaviausia tai, kad vėliavnešiai diktuoja sportinę eleganciją su šaukštu atsipalaidavimo ir charakterio. Manau, jums gera dirbti kartu, nes esate ir labai panašūs, ir labai skirtingi! Matau, ką galvojate, bet negi apie tai rašysiu?

Su gimimo diena, DELFI komanda!“, - darbuotojų aprangos stilių komentavo stilistė Agnė Gilytė.

Pažvelkime, kaip šį penktadienį apsirengė DELFI redakcijos gyventojai.

Jeigu ir jūsų darbe yra daug stilingų žmonių rašykite mums: modesta.meske@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (299)