Kritikos strėlės socialiniame tinkle „Facebook“ į jauną moterį smigo jau tą patį vakarą. Kalbos apie tai, kad stilistė patyrė raudono kilimo fiasko, garsiai sklido ir iš pramogų pasaulio atstovų lūpų.

Į kuriozišką situaciją patekusi V. Šaulytė dėl feisbuke sklindančių kalbų sako nesisielojanti ir nepykstanti.

Anot jos, aprangos kodo reikalavimų – o organizatorių pageidavimu svečiai turėjo puoštis šventiškai – ji paisė.

„Sukūrėme (V. Šaulytė ir jos kolega Joringis Šatas, sudarantys stilistų duetą „ŠaŠa“ – DELFI) šį įvaizdį būtent „LRT“ renginiui. Atvira iškirptė tapo šio įvaizdžio akcentu, tačiau visa kita buvo uždara, tad nevulgaru. Rodėme savo naują kūrinį, o ne krūtinę“, – apie tai, kad pasirinktas įvaizdis netraktuotinas kaip stiliaus klaida, kalbėjo V. Šaulytė.
Joringis Šatas ir Viktorija Šaulytė

Jauna moteris sako, jog pasirinkusi vilkėti „ŠaŠa“ kombinezoną svarstė galimai sukelsianti rezonansą, tačiau apkalbos jos negąsdino.

„Aš nebijau eksperimentuoti ir to bijoti tikrai nereikia. Jeigu visi būtume vienodi, būtų visiškai neįdomu. Vieniems patiko, kitiems ne. Taip ir turi būti“, – teigė stilistė.

Savo feisbuko paskyroje ji vėlų antradienio vakarą retoriškai klausė kritikų – o kas, jei į renginį būtų atvykusi vilkėdama itin trumpą suknelę, taip atidengdama lieknas kojas?

V. Šaulytė spėjo, kad skaudžių replikų sulaukusi vargu ar būtų ir ironizavo, kad kojos – tai, mat, žmogaus kūno dalis, o krūtinė – tarsi atskira respublika.

Daugiau Lietuvos valstybės atkūrimo 100-mečiui skirto naujo „LRT“ sezono atidarymo svečių įvaizdžių išvysite DELFI Stilius fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (162)