Nors didelių stiliaus fiasko ir buvo išvengta, vis dėlto, mados kritikai turėjo pastabų kai kuriems ceremonijos svečiams.

Apmaudu, tačiau tarp prašovusių pateko būtent karališkos šeimos narė – princesė Eugenie. Princesė pasirinko vilkėti dailią britų mados ženklo „Gainsbourg“ suknelę, vis dėlto, neapgalvojo apdaro ilgio – suknelė nesiekė kelių, o tai pagal karališką aprangos protokolą yra nederama. Situacijos negelbėjo nei „Valentino“ aukštakulniai, nei subtilus „Fiona Graham“ galvos aksesuaras.

Princesė Eugenie

Kalbant apie aksesuarus – princesė pasimokė iš savo klaidos, kurią padarė per princo Williamo ir Kate Middleton vestuves 2011 metais. Šįkart galvos aksesuaras buvo subtilus ir nekrentantis į akis, ko nepasakysi apie 2011-ųjų išsišokimą.

Princesė Beatrice (dešinėje) ir princesė Eugenie

Princo buvusi mylimoji Chelsy Davy taip pat pasirinko per trumpą suknelę, be to, monochromatinis įvaizdis atrodė šiek tiek nuobodžiai.

Chelsy Davy

Kelių nedengiančią suknią pasirinko ir atlikėja Joss Stone. Be to, jos vilkėta suknelė – dar ir balta. Visa laimė, buvo dekoruota gėlių raštu.

Joss Stone (dešinėje)

Princo Harry bičiulė Delfina Blaquier į neskoningiausiai apsirengusių svečių gretas pateko dėl netinkamos suknelės spalvos.

Užsienio žiniasklaida ją be jokio gailesčio pavadino vienu žodžiu – baseinas!

Delfina Blaquier

Britų televizijos laidų vedėja Chloe Madeley nepasikuklino ir ganėtinai konservatyviai karalienei Elizabeth II pademonstravo dailiausias savo kūno dalis. Vis dėlto, gilios iškirptės – nederamas sprendimas vykstant į karališką vestuvių ceremoniją.

Chloe Madeley

Aktoriaus Tomo Hardy žmona Charlotte Riley prašovė pasirinkusi tamsią gėlėtą „The Vampire’s Wife“ prekės ženklo suknelę. Į tamsių suknelių kategoriją patenka ir dizainerė Victoria Beckham, visa laimė, ją išgelbėjo nepriekaištingas suknelės siluetas ir ryškūs aukštakulniai.

Tomas Hardy su žmona Charlotte

Daugiau karališkos puotos svečių įvaizdžių išvysite fotogalerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)