„Whowhatwear“ teigiama, jog universaliausias pasaulio drabužis – džinsai – niekada neišeis iš mados. Gali keistis nebent stilius ar forma – pavyzdžiui, vienais metais buvo madingesni siaurėjantys, kitais platėjantys ir panašiai. Tačiau yra vienas universalus modelis visiems laikams. Tai – klasikiniai tiesūs neutraliai mėlynos spalvos džinsai.

Balti marškiniai yra kitas bazinis drabužis, derinamas prie įvairiausių įvaizdžių. Jei prie jų pasirinksite džinsus ir žemakulnius, atrodysite kasdieniškai, jei džinsus ir aukštakulnius – galėsite eiti į vakarėlį. Klasikinės kelnės su baltais marškiniais tiks darbo susitikimui, o su šviesiu sijonu – šventei.

Užsegami marškiniai neabejotinai yra vienas pagrindinių drabužių, ypač laisvesnio kirpimo. Apsvarstykite galimybę į įvaizdį įtraukti ir dryžuotų marškinių variantą – žydri dryželiai atrodo labai elegantiškai.

O baltos palaidinės ir džinsų derinys yra vienas prašmatniausių dalykų, kuriuos galite dėvėti. Šį derinį galite sukurti turėdami bet kokį biudžetą arba surinkti iš jau turimų drabužių, be to, ji sudaro nepriekaištingą pagrindą, ant kurio galima sluoksniuoti kitus daiktus. Balta palaidinė su džinsais tinka prie bet kokios avalynės, o dėl neutralios ir klasikinės paletės juos galima derinti su kitais bet kokios spalvos drabužiais.

Kaip rašoma „Vakarų eksprese“, kitas amžinai madingas drabužis yra odinis sijonas. Nepabijokite ir nemanykite, kad odinis sijonas tinka tik 20-metėms merginoms! Jei pasirinksite tinkamą stilių ir ilgį, jį savo įvaizdžiui pritaikyti gali kiekviena.

Svarbu: oda turėtų būti natūrali, nes dėvint bet kokią kitą, skalbiant ji gali tiesiog sutrūkinėti.

Jei kalbėtume apie tai, kokia suknelė niekada netampa nemadinga, tai neabejotinai galėtume išskirti vieną siluetą. A silueto suknelė buvo ir bus populiari visais laikais. Ji puikiai pabrėžia figūrą. Tokią suknelę galima derinti su paltu, švarku, bliuzonu ir net odine striuke.

Knygoje „Kaip tapti paryžiete“ išskiriamas ir penktasis visais sezonais tinkamas ir visais laikais madingas rūbas. Tai – kašmyrinis megztukas. Kašmyrinis megztukas su V formos iškirpte labiausiai paryžietiškas rūbas, kokį galite rasti. Bet prie visko puikiai tiks ir megztukas apskrita apykakle!

Svarbu, kad sudėtyje būtų daug (ar net 100 procentų) kašmyro. Tokį megztuką galėsite dėvėti prie jau aptartų džinsų, odinio sijono, elegantiškų kelnių, džinsinio sijono, o vėsų pavasarį – šortų.

Jeigu dalį jūsų spintos sudarys būtent šie daiktai, o likusią dalį užpildysite marškinėliais, elegantišku kostiumėliu ir pora palaidinių, visada turėsite ką apsirengti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją