Šią vasarą madingos įvairaus ilgio baltos spalvos suknelės, kurių siluetas pabrėžia taliją ir suteikia moteriškumo. Gili V formos iškirptė, korsetinė viršutinė dalis, dirželiu sujuosiamas juosmuo, tiesus kirpimas, puošnus dekoras ir raukiniai – tai detalės, į kurias verta atkreipti dėmesį.

Iš tiesų madingosios vasaros suknelės tiktų neįpareigojančio stiliaus vestuvėms, jos lengvos, romantiškos ir užburiančios baltos spalvos kuriama gaiva. Vis dar populiarios marškinių tipo suknelės, nuo pasiūtų iš žvilgaus satino iki lininių, sezono naujiena - megztos ir nertos, o vakarui ypač tiks elegantiškos švarko tipo.

Balta suknelė puikiai tiks ne tik mieste, kurorte, bet ir pasipuošti. Paprastą dieną prie jos derinkite patogius sportinius batelius arba madingas įsispiriamas basutes. Pajūrio nuotaiką sukursite espadrilėmis arba į tendencijas sugrįžusiais graikiško stiliaus sandalais.

Kad suknelė atrodytų puošniau, avėkite elegantiškas aukštakulnes basutes arba įsispiriamus aukštakulnius, pavyzdžiui, dekoruotus kristalais. Šį sezoną nebijokite platforminės avalynės, ji be galo madinga ir suteiks įvaizdžiui išskirtinumo.

Baltų vestuvinių suknelių ir įvaizdžių kasdienes interpretacijas 2022 m. pavasario ir vasaros kolekcijose pasiūlė mados namai „Simone Rocha“, „Saint Laurent“, „Alexander McQueen“, „Erdem” ir „Michael Kors“.