Pasirodo, taip ir yra. Bony Sasidharan, „Schwarzkopf Professional“ nacionalinis kūrybos vadovas, paaiškino apie pagrindines tendencijas, rašoma „Vogue“.

Pasaulinių mados tendencijų įkvėptų tendencijų šou, kuris prasidėjo Mumbajuje, Kalkutoje, Bangalore ir Delyje. Šou, kuriame mada, šukuosenos ir menas sklandžiai susiliejo į vieną didelio oktaninio krūvio renginį, buvo pristatytos trys pasaulinės tendencijos: „Virtualusis rojus“, „Savastis“ ir „Misfits“. Jos pagrįstos didėjančia energijos ir jausmų svarba, apibrėžiant tiek individualų, tiek kolektyvinį stiliaus ir estetikos pojūtį.

„Virtualusis rojus“. Šiam stiliui būdingi ilgi plaukuoti plaukai ir siluetą dengiantys drabužiai. Tai svajinga, utopinė pasaka, kurioje švelnūs perlamutriniai violetiniai atspalviai ir balayage dažymo technika sukuria nežemišką ir žaismingą įvaizdį.

„Savastis“. Savasties stilius – tai nenuobodžios tekstūros ir jaunatviškas optimizmas. Jis apibūdina nerūpestingą naujosios kartos požiūrį, kuris labiau tinka pažangos, o ne tobulumo siekimui.

„Misfits“. Paskutinioji pasaulinė tendencija tyrinėja stiprias formas ir yra įkvėpta tamsių distopinių temų – tų, kurie, perkeltine prasme tariant, mėgsta spalvinti ne pagal linijas. Su faktūriniais kraštais ir stipriai kirptais galais žaidžiama tonais ir gyliu, siekiant sukurti kažką asmeniško ir unikalaus.

Vasaros šukuosenų tendencijos

Šios pasaulinės tendencijos savo ruožtu įkvėpė tris Indijai būdingas tendencijas – „Elysian Fields“, „Oneself“ ir „Beatniks“, kurios, pasak Sasidharano, yra komerciškai perspektyvesnės Indijos rinkai.

„Elysian Fields“. Tai itin ilgi, švelnių, permatomų rudų atspalvių plaukai su neįtikėtinai glotniais, sklandžiais ir neįtikėtinai nušlifuotais plaukais.

„Oneself“. Tai dabarties, jaunimo kultūros momentinė nuotrauka – būtent šiuo metu. Čia šukuosena kuriama be jokių pastangų, o spalvas sudaro ryškūs raudoni, violetiniai ar vario spalvos atspalviai, suteikiantys jums priemonę, kuria galite papasakoti savo istoriją.

„Beatniks“ šukuosenai būdingi sunkios, bukos ir suapvalintos sruogos, panašios į skraistes, kurias sudaro šaltesni rudų ir šviesių atspalvių kirpčiukai.

Galų gale siūloma idėja – į plaukus perkelti madą ir sukurti kūrybiškus įvaizdžius, kurie būtų ne tik meniški, bet ir tinkami dėvėti.

„Siekiame suteikti holistinį įkvėpimą, kuris puikiai atspindi laikmečio dvasią: gyvenimo būdo tendencijas. Norime įkvėpti ne tik plaukus, įtraukdami naujausias mados tendencijas. Tikime, kad dėl to mūsų tendencijų įkvėpimas tampa turtingesnis ir aktualesnis“, – sako Sasidharanas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)