Taigi, dedame kosmetinę šalia ir mesime į ją reikalingas priemones.

Vienos pagrindinių priemonių atostogų metu (karštuose kraštuose) – tai, žinoma, priemonės su SPF, lengvos valančios odą putos, atkuriamieji losjonai ir balzamai tiek odai, tiek plaukams.

Kas liečia SPF, pirmomis dienomis naudokite aukšto faktoriaus apsaugą, o vėliau galima pereiti mažėjančia tvarka prie SPF 20–30.

Prieš savaitę, o geriausia prieš mėnesį, iš savo odos priežiūros rutinos išimkite priemones su rūgštimis, retinoliu ir aktyviomis abrazyvinėmis dalelėmis. Drėkinkite odą iš vidaus, įveskite antioksidantus (pvz., serumai su vitaminu C).

Plaukams paimkite drėkinančias priemones: šampūnus, kaukes, taip pat maitinamąjį aliejuką plaukų galiukams. Jei plaukai dažyti, galite šiek tiek aliejaus įlašinti į balzamą, kaukę, taip aprūpinsite plaukus didesne priežiūra bei atspalvio apsauga.

Atostogos, deja, tikrai ne pats geriausias laikas bandymams su nežinomomis priemonėms, tad visus mėginukus palikite namuose.

Beje, papildomai galite gerti vitaminą E, vynuogių kauliukų ekstraktą, nes jie turi savybę saugoti ląstelių membranas nuo blogų laisvųjų radikalų.

Odos šveitimui naudokite labai švelnų pilingą, pavyzdžiui, enziminę pudrą, 1–2 kartus per savaitę.
Injekcijos – gerokai prieš mėnesį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)