Pakeliui į „Roland Garros“ kortus tenisininkams buvo pameluota, kad šveicarų maestro oficialiai pranešė, jog palieka tenisą, ir paprašyta jų ko nors palinkėti R. Federeriui.

„Ką? Ar tikrai? Negali būti! Ar tai pokštas? Kada jis tai pranešė? Kas tai paskelbė? Vau...“, - tokia buvo pirmoji daugelio apgautųjų reakcija.

„Manau, pirmiausia reikėtų jį pagerbti tylos minute“, - pareiškė JAV atstovė Bethanie Mattek-Sands.

„Tai labai liūdna žinia tiek teniso pasauliui, tiek visiems kitiems“, - nusiminė lenkė Agnieszka Radwanska.

„Man niekada nepavyko įveikti Rogerio. Todėl norėčiau turėti dar vieną galimybę tai padaryti...“, - svarstė rusas Michailas Južnas.

„Aš niekada prieš jį nežaidžiau. taigi labai liūdna, jei tai - tiesa“, - atviravo bulgaras Grigoras Dimitrovas.

„Tai bloga žinia mums, bet gera - žiūrovams“, - vėl šmaikštumu sužibėjo prancūzas Gillesas Simonas.

„Jis - per daug geras. Svajoju, kad aš turėčiau bent pusę jo talento. Jis pakelia mūsų sportą į visai kitą lygį, todėl norėčiau, kad jis žaistų tiek ilgai, kiek tik gali“, - tikino amerikietis Johnas Isneris.

Šios žinios sukrėsti buvo ir italas Fabio Fognini, čekė Petra Kvitova bei prancūzė Marion Bartoli.

Beje, pats R. Federeris, vos prieš savaitę paklaustas, ar dar neplanuoja kabinti savo sportbačių ant vinies, pareiškė, kad jam patinka tai, ką jis daro, ir kol kas nieko savo karjeroje keisti neketina.

Dar kiek anksčiau R. Federeris yra atskleidęs, kad jo ateities planuose yra ir 2016 metų Rio de Žaneiro olimpinės žaidynės. Jų metu šveicarui sukaks 35-eri metai.

Primename, kad R. Federeriui šiemet nepavyko patekti į „Roland Garros“ turnyro pusfinalį vos antrą kartą per paskutinius 9-erius metus - jis ketvirtfinalyje praktiškai be argumentų 5:7, 3:6, 3:6 pralaimėjo vietos herojui prancūzui Jo-Wilfriedui Tsongai (ATP-8).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)