Gabija Drūteikaitė merginų vienetų finale rezultatu 4:6, 3:6 nusileido Rusijos tenisininkei Anastasijai Veselovai ir turnyre iškovojo antrą vietą.

Po trumpos pertraukėlės įvyko ir merginų dvejetų finalo mačas. G. Drūteikaitė poroje su sese Ieva Drūteikaite susitiko su Latvijos tenisininkių pora Viktorija Demčenkova ir Deniza Marcinkevica. Po ilgos ir permainingos kovos Vilniaus teniso akademijos auklėtinės nusileido latvėms rezultatu 6:7 (4:7), 6:3, 10:12 ir taip pat grįš į Lietuvą su sidabro taurėmis.

Turnyre dalyvavo dar dvi Vilniaus teniso akademijos auklėtinės. Paulina Bakaitė iš turnyro pasitraukė pusfinalyje, o Gerda Zykutė pasiekė ketvirtfinalį.

Vilniaus teniso akademijos vyriausioji trenerė Edita Liachovičiūtė auklėtinių pasirodymus vertina teigiamai.

„Rezultatus galima vertinti tik gerai. Abu finalai pralaimėti po įtemptų kovų. Bet tai turi būti tik stimulas tobulėti ir eiti pirmyn. Tikiu, kad šis turnyras visoms keturioms merginoms suteiks daugiau pasitikėjimo savimi aikštėje ir noro daugiau dirbti siekiant aukščiausių rezultatų“.

Šeštadienį Vilniuje, Sereikiškių parko teniso aikštyne, startuoja analogiškas „Tennis Europe Junior Tour“ serijos teniso turnyras „Vilniaus teniso akademijos taurė 2013“. Šiame turnyre dalyvaus ir Vilniaus teniso akademijos auklėtinės pademonstravusios puikius rezultatus Estijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)