Varžybų favoritas serbas Novakas Djokovičius vienetų ketvirtfinalyje 6:4, 6:2 nugalėjo olandą Robiną Haase'ą bei pusfinalyje varžysis su šeštąja raketė čeku Tomašu Berdychu.

Čekijos tenisininkas penktadienį ketvirtfinalyje 6:7 (4:7), 6:2, 6:3 privertė pasiduoti trečiąjį pagal skirstymą škotą Andy'į Murray'ų.

Kitame jau pasibaigusiame ketvirtfinalyje 25-erių metų ispanas Rafaelis Nadalis turėjo pavargti su šveicaru Stanislu Wawrinka (ATP-26) ir įveikė jį tik po atkaklios kovos - 7:5, 6:4.

Pusfinalyje R. Nadalis susitiks su prancūzu Gillesu Simonu (ATP-15), kuris 7:5, 6:4 palaužė savo tautiečio Jo-Wilfriedo Tsongos (ATP-5) pasipriešinimą.

Beje, tai buvo jau 40-a iš eilės R. Nadalio pergalė Monake. Paskutinį ir vienintelį kartą čia jis pralaimėjo 2003-aisiais, kai būdamas vos 16-os metų amžiaus trečiame rate 6:7 (3:7), 2:6 nusileido argentiniečiui Guillermo Coriai.

Kartu su pagrindiniu prizu nugalėtojui atiteks 460 tūkst. eurų čekis bei 1000 ATP reitingo taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją