29-erių metų Belgijos tenisininkė WTA serijos turnyruose nedalyvavo jau nuo šių metų atvirųjų JAV teniso pirmenybių rugpjūčio mėnesį.

„Nesigailiu karjerą baigusi rugpjūčio 29 dieną „US Open“ turnyre. Mano gyvenime - net tik tenisas. Man patinka gaminti valgį, dirbti sode, skaityti, puošti namus bei Kalėdų eglę ir bėgioti“,- sakė belgė.

Beje, K. Clijsters JAV atstovę S. Williams įveikė dusyk - 2009 ir 2010 metais - pakeliui į atvirojo JAV teniso čempionato nugalėtojos titulą.

Pirmą kartą K. Clijsters iš teniso pasitraukė 2007 metais. Ji liepos 13 dieną ištekėjo už amerikiečio krepšininko Briano Lyncho, o 2008 metų vasario 27 dieną pagimdė dukrą Jadą Ellię. Tąkart į kortus ji sugrįžo 2009 metų rugpjūtyje ir be dviejų JAV atvirojo čempionato (2009 ir 2010) nugalėtojos titulų triumfavo ir atvirosiose Australijos (2011) teniso pirmenybėse.

Iš viso K. Clijsters sąskaitoje - 41 laimėtas WTA serijos teniso turnyras bei korte uždirbta daugiau nei 24 mln. JAV dolerių suma.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)