Didelio susidomėjimo kasmet sulaukiantis DELFI teniso turnyras šiemet kvietė prisijungti šio sporto gerbėjus ir iš kitų Baltijos šalių.

Tai jau aštuntasis DELFI teniso turnyras, kuriame kovoja vyrai, moterys bei mišrios komandos.

Skirtingai nuo klasikinių partijų, čia žaidžiama ne setais, o skaičiuojami laimėti geimai per valandą. Būtent tiek trunka viena partija.

Vyrų hard turnyre jau aiškios pusfinalio poros. Pirmoje poroje dėl vietos finale varžysis Martynas Eimontas ir Jevgenij Tiekutiev bei Mažvydas Beiga ir Ramūnas Būda.

Kitoje poroje susitiks Alfonsas Genys ir Tomas Steponkus bei Darijus Jasas ir Vytautas Matuliauskas.

Kitose varžybų grupėse sekmadienį laukia lemiamos akistatos dėl vietų finale bei kovos dėl medalių.

Šeštadienio rezultatai ir turnyro lentelės:

Turnyro šeštadienio akimirkos

Šis renginys kasmet pritraukia ir daug gerai žinomų žmonių Lietuvoje: jame yra dalyvavę žurnalistai Edmundas Jakilaitis, Monika Garbačiauskaitė-Budrienė, Andrius Tapinas, rašytojas Sigitas Parulskis, politikai Zigmantas Balčytis, Gediminas Kirkilas, Andrius Mazuronis ir daug kitų.

„DELFI teniso turnyras – laukiama šventė teniso mėgėjams Lietuvoje.

Šiemet pagalvojome, kodėl negalime pasinaudoti proga pakviesti savo jėgas išmėginti ir žmones iš kitų Baltijos šalių?

Tikimės, kad tarptautiniu tapęs renginys jo dalyviams bus dar labiau intriguojantis ir suteiks dar daugiau gerų emocijų“, – sakė DELFI rinkodaros vadovas Irmantas Matilionis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją