„Centriniame „US Open“ korte treniruojamės su Fedederiu“, - sekmadienį savo „Twitter“ paskyroje paskelbė R. Berankio treneris iš Argentinos Gabrielis Markusas.

Skirtingai nei R. Federeris, kuris į kovą Niujorke stos jau pirmadienį, kai susitiks su slovėnu Grega Žemlja (ATP-62), R. Berankis į pirmo rato dvikovą su N. Djokovičiumi stos antradienį. Mačo, kurio eigą ir rezultatą padės gyvai sekti pagrindinis naujienų portalas DELFI, laikas dar bus patikslintas.

Šis susitikimas turėtų vykti Arthuro Ashe garbei pavadintame centriniame korte, kuriame telpa 22,5 tūkstančio žiūrovų.

N. Djokovičius savaitgalį surengtoje spaudos konferencijoje teigė pasitikintis savo jėgomis ir priminė, kad „US Open“ turnyre jam dažniausiai sekasi puikiai.

Primename, kad serbas vienintelį kartą „US Open“ turnyre triumfavo 2011 m., o R. Berankis toliausiai nukeliavo 2010 m., kai Niujorke pasiekė antrą varžybų ratą.

Įdomu, kad praėjusią savaitę Sinsinatyje (JAV) R. Berankis treniravosi būtent su N. Djokovičiumi.

Bendrą „US Open“ turnyro prizų fondą sudarys net 34,3 mln. JAV dolerių. Tai - paskutinis šiemet „Grand Slam“ serijos turnyras.

Iki šiol pajėgiausiu R. Berankio varžovu buvo 25-erių metų škotas Andy Murray (ATP-3), kuriam „Australian Open“ šešioliktfinalyje lietuvis garbingai pasipriešino - 3:6, 4:6, 5:7. Ta dvikova taip pat vyko centriniame korte - Rod Laver arenoje, kurioje tuo metu buvo beveik 15 tūkst. žiūrovų.
Rogeris Federeris
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)