Pirmojo seto pradžia R. Berankui nežadėjo nieko gero. Lietuvis pirmajame geime nepasinaudojo varžovo klaidomis, o netrukus pats pralaimėjo savo padavimų seriją. Visgi, nemažai klydęs T. Kamke pats „padovanojo“ geimą lietuviui savo padavimų metu. Vokietis lemiamu momentu padarė dvigubą klaidą ir leido R. Berankiui atsitiesti.

Dar vieną varžovo padavimų seriją lietuvis laimėjo vienuoliktajame geime ir pirmavo 6:5. Deja, sekančiame geime R. Berankis nepajėgė pergalingai baigti seto, beviltiškai pralaimėjo savo padavimų seriją, o T. Kamke išplėšė pratęsimą.

Papildomoje seto dalyje lietuvis pirmavo 6:3. Nepaisant to, kad vokietis buvo atsitiesęs (6:6), vėliau sekę du sėkmingi R. Berankio žaidimo epizodai leido jam laimėti pirmąjį setą.

Antrojo seto pradžioje abu tenisininkai apsikeitė laimėtomis savo padavimų serijomis, bet vėliau korte ėmė dominuoti R. Berankis. T. Kamke du kartus pralaimėjo savo padavimų serijas, o lietuvis jam nesuteikė galimybių atsitiesti.

Šiemet T. Kamke žaidžia gana blankiai ir jau beveik tris mėnesius nesugeba laimėti nė vieno mačo. R. Berankio nesėkmių serija vienetų varžybose taip pat jau užsitęsė ir truko beveik 2 mėnesius. R. Berankis pelnė 16 ATP vienetų reitingo taškų ir 3420 eurų, o jo varžovas lemiamame – antrame – rate bus ispanas Alberto Ramoso (ATP-68), 6:7 (2:7), 6:4, 3:0 įveikęs dėl traumos mačo nebaigusio kroato Ivano Dodigo (ATP-107) pranašumą.