Geriausiai vienetų varžybose sekasi Vilniaus teniso akademijos auklėtinei Paulinai Bakaitei. Ji antrajame turnyro rate po trijų setų kovos – 2:6, 7:6 (7:4), 7:6 (8:6) – įveikė Baltarusijos tenisininkę Kseniją Savenkovą ir pateko į turnyro ketvirtfinalį. Dėl vietos pusfinalyje P. Bakaitė kovos su turnyro favorite baltaruse Ana Kryvatulova.

Antrajame turnyro rate nesėkmę patyrė Gabija Drūteikaitė, 1:6, 3:6 pralaimėjusi šeštajai pagal skirstymą turnyro šeimininkei Katerinai Jameljanenkai.

Vaikinų vienetų varžybose geriausiai sekėsi Tomui Vaišei ir Lukui Žvikui, kurie nesėkmes patyrė aštuntfinalyje.

Dvejetų varžybose su ukrainiečiu Vladislavu Lobaku žaidžiantis Tomas Vaišė pirmajame rate 6:3, 6:7 (5:7), 10:5 įveikė ruso Danielio Bulino ir lietuvio Simono Norvaišio duetą, ketvirtfinalyje 6:3, 6:4 nugalėjo favoritais laikytus rusus Ivaną Kalininą ir Igorį Perunovą ir pateko į pusfinalį.

Ketvirtfinalyje nepasisekė antrąjį reitingą turėjusiam Gvido Motuzo ir Luko Žviko duetui, kuris 1:6, 7:6 (7:4), 8:10 nusileido rusams Olegui Besednikovui ir Dmitrijui Miagkovui.

Merginų dvejetų turnyre startavusios P. Bakaitė ir G. Drūteikaitė jau pirmajame rate 5:7, 1:6 turėjo pripažinti favoričių iš Baltarusijos Arinos Sabalenkos bei Nikos Šytkovskajos pranašumą.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)