Pirmadienį (birželio 9 d.) bus paskelbtas naujas ATP reitingas, kuriame E. Gulbis pirmą kartą pateks į pajėgiausiųjų dešimtuką.

„Tai ypatinga diena. Žaidžiau geriausią savo susitikimą turnyre ir man viskas sekėsi. Tomašas buvo nusivylęs, kad aš pataikydavau ant visų korto linijų. Atsiprašau, bet tai yra žaidimo dalis“, - savo pergalę komentavo E. Gulbis.

Latvijos tenisininkas, kuris 27-ą kartą žaidžia „Didžiojo kirčio“ serijos turnyruose, prieš tai tik tris sykius įveikė šių varžybų tris etapus. E. Gulbio pergalių seriją dabar siekia devynis mačus.

Kitoje poroje antra pasaulio ir turnyro raketė serbas Novakas Djokovičius įveikė 8-ą reitingą turėjusį Milošą Raoničių iš Kanados ir iškopė į pusfinalį - 7:5, 7:6 (7:5), 6:4.

Kitas E. Gulbio varžovas - N. Djokovičius.

Moterų vienetų varžybų ketvirtfinalyje septinta turnyro raketė rusė Marija Šarapova trijuose setuose - 1:6, 7:5, 6:1 nugalėjo ispanę Garbinę Muguruzę Blanco.

Marija Šarapova

Rusės varžovė pusfinalyje bus aštuoniolikta pagal reitingą kanadietė Eugenie Bouchard, 7:6 (7:4), 2:6, 7:5 privertusi pasiduoti keturioliktą pagal skirstymą ispanę Carlą Suarez Navarro.

Rezultatai:

Vyrai:

2-Novak Djokovič (Serbija) - 8-Miloš Raonič (Kanada) - 7:5, 7:6 (7:5), 6:4;

18-Ernestas Gulbis (Latvija) - 6-Tomaš Berdych (Čekija) 6:3, 6:2, 6:4.

Moterys:

7- Marija Šarapova (Rusija) - Garbine Muguruze Blanco (Ispanija) - 1:6, 7:5, 6:1;

18-Eugenie Bouchard (Kanada) - 14-Carla Suarez Navarro (Ispanija) - 7:6 (7:4), 2:6, 7:5.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)