Po dar vieno triumfo L. Grigelis pasidalino savo mintimis su portalu doublefault.lt

- Ar žadi dalyvauti „Davis Cup“ turnyre? Nebijai vėl kojos išsisukti? - doublefault.lt paklausė L. Grigelio.

- Planuoju dalyvauti ir nebijau!

- O ar bus revanšinis mačas su Ryčka SEB arenoje?

- Jei būtų surengtas, mielai dalyvaučiau. Buvo planai suorganizuoti tokį mačą šį spalį. Nežinau tiksliai, kodėl, bet jie nepavyko.

- Kada žadi pirkti nuosavą kartingą?

- Jei laimėsiu trečią „Futures'ą“, tai būtinai pirksiu.

- Ar šiuo metu esi patenkintas savo smūgiu iš dešinės?

- Taip, patenkintas. Paskutiniu metu dešinė veikė tikrai gerai. Su treneriu planuojam daryti smulkius pakeitimus tarpsezonį, paeksperimentuoti. Žiūrėsime, kiek dar įmanoma tą smūgį patobulinti. Bet paskutiniu metu specialiai prie jo nedirbom.

- Jeigu leis reitingas, ar planuoji žaisti „Australian Open“ kvalifikacijoje?

- Ne, neplanuoju. Pasiruošti kvalifikacijai reikėtų laiko, o jo neturiu dėl klubinio sezono. Geri rezultatai atėjo kiek per vėlai. Stengsiuosi gerai pasiruošti „Roland Garros“ ir ten prasimušti į pagrindą.

DELFI primena, kad ITF turnyro „Aegon GB Pro-Series Tipton“ finale L. Grigelis 6:3, 6:3 nugalėjo 20-metį belgą Jorį De Loore'ą (ATP-423) iš laimėjo antrą iš eilės turnyrą Didžiojoje Britanijoje.

Be pagrindinio prizo, lietuviui atiteko ir 18 įskaitinių ATP reitingo taškų bei 1440 JAV dolerių čekis.

Tai buvo jau aštuntasis L. Grigelio „Futures“ serijos turnyro finalas ir šeštoji pergalė. Lietuvis 2009-aisiais nugalėjo turnyre Didžiojoje Britanijoje, 2011 metais triumfavo Maroke, o šių metų rugpjūtį laimėjo Lietuvos Prezidento taurės turnyrą Vilniuje, rugsėjį įveikė visus varžovus Turkijoje, o praėjusį savaitgalį niekam nepaliko vilčių „Aegon GB Pro-Series Loughborough“ turnyre Didžiojoje Britanijoje.

2011 metais L. Grigelis laimėjo ir ATP „Challenger Tour“ serijos turnyrą JAV, kurio prizų fondą sudarė 100 tūkst. JAV dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)