Vilniaus teniso akademijos auklėtinis 18-metis L. Mugevičius (ATP-1525) žaidė su pirma turnyro rakete 25-erių metų čiliečiu Hansu Podlipniku-Castillo (ATP-268) ir nusileido priešininkui 4:6, 1:6. Čilietis jau du kartus yra laimėjęs Prezidento taurės turnyrą Lietuvoje.

Vilniaus teniso akademijos direktorius ir Lietuvos teniso sąjungos prezidentas Ramūnas Grušas L. Mugevičiaus pasirodymą turnyre įvertino teigiamai.

„Aš labai patenkintas L. Mugevičiaus pasirodymu Prezidento taurės turnyre. Lukas žengia pirmus žingsnius vyrų teniso varžybose. Tai jo geriausias iki šiol sužaistas profesionalų „Futures“ serijos turnyras. Tikiu, kad šis sportininkas toliau tobulės ir ne kartą mus stebins savo pergalėmis“.

Rezultatai:

Mikelis Libietis (Latvija) - 2-Vladimir Ivanov (Estija) - 6:0, 6:4;

Giammarco Micolani (Italija) - 5-Laurent Malouli (Prancūzija) - 7:6 (8:6), 6:4;

4-Laurynas Grigelis (Lietuva) - Aleksandr Žurbin (Rusija) 6:4, 5:7, 6:3;

1-Hans Podlipnik-Castillo (Čilė) - Lukas Mugevičius (Lietuva) - 6:4, 6:1.

Pusfinalio poros:

Mikelis Libietis (Latvija) - Giammarco Micolani (Italija);

4-Laurynas Grigelis (Lietuva) - 1-Hans Podlipnik-Castillo (Čilė).

Dvejetų pusfinalių rezultatai:

Giammarco Micolani/Giorgio Portaluri (Italija) - Marc Garcia-Roman/ Lukas Mugevičius (Ispanija/Lietuva) - 7:6 (7:2), 4:6, 10:3.

Laurynas Grigelis/Giuseppe Menga (Lietuva/Italija) - Vladimir Ivanov/ Andrej Vasilevski (Estija/Baltarusija) - 7:6 (7:5), 2:6, 10:8.

Dvejetų finalas:

2-Laurynas Grigelis/Giuseppe Menga (Lietuva/Italija) - Ivan Anikov/Jaroslav Šyla (Baltarusija/Ukraina).

Turnyro prizų fondą sudaro 10 tūkst. JAV dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)