Lietuvos tenisininkai I grupėje debiutuos ateinančių metų kovo 6-8 dienomis svečiuose maču su Lenkijos komanda, kurio lyderis yra 40-oji pasaulio raketė Jerzy Janowiczius.

Šio mačo nugalėtojai 2015 metų birželio 17-19 dienomis dėl kelialapio į pasaulio grupės atkrintamąsias varžybas kovos su Ukrainos rinktine, o nesėkmę patyrusi komanda lauks rudens, kol paaiškės jos varžovas (Slovakija, Slovėnija, Rumunija arba Izraelis), su kuriuo teks kovoti dėl teisės išlikti I grupėje.

Rugsėjo 15 dieną paskelbtame paskutiniame Deviso taurės teniso turnyro reitinge Lietuvos komanda su 667,5 taško iš 50-osios vietos pakilo į 37-ąją, o Lenkijos ekipa su 1510 taškų iš 25-osios pozicijos smuktelėjo į 26-ąją.

Lemiamoje Daviso taurės teniso turnyro Europos-Afrikos II grupės dvikovoje Lietuvos tenisininkai prieš kelias dienas Sarajeve 3:2 įveikė Bosnijos ir Hercegovinos komandą.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)