V.Gaubas pusfinalyje 6:3, 6:3 pranoko 27-erių metų kortų šeimininką Jorgą Martinezą Martinezą (ATP-604), o finale sekmadienį taip pat po dviejų setų kovos 7:6(4), 6:2 nugalėjo 20-metį ispaną Diego Augusto Barreto Sanchezu (ATP 1050). Finalinis susitikimas truko 2 valandas ir 8 minutes.

ITF F10 serijos turnyro nugalėtoju tapusiam Lietuvos tenisininkui atiteks 15 ATP reitingo taškų ir 2160 JAV dolerių premija.

Prieš savaitę V. Gaubas ant ispaniško grunto laimėjo Reuse vykusį ITF serijos turnyrą. Tada su titulu jam atiteko 25 ATP reitingo taškai ir 3,3 tūkst. eurų premija.

Tikėtina, kad po antros iš eilės pergalės ITF turnyruose V. Gaubas ATP reitinge pakils į pirmą geriausių planetos tenisininkų 600-uką.

Pernai V. Gaubas Velenėje (Slovėnija) buvo laimėjęs kuklesnį – 14 tūkst. eurų prizų fondo – ITF turnyrą. Visus savo titulus Lietuvos tenisininkas iškovojo grunto aikštynuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją