Pirmame dienos mače Justina Mikulskytė 6:2, 2:6, 6:7 (7:9) nusileido Tuniso tenisininkei Nour Abbes (WTA-1006), O Lina Stančiūtė 1:6, 7:6 (7:5) 0:6 pralaimėjo tunisietei Ons Jabeur (WTA-651).

Dvejetų susitikime tarp Justinos Mikulskytės ir Akvilės Paražinskaitės bei tunisiečių N. Abbes ir Mounos Jebri Tuniso komanda dėl žaidėjos traumos pasitraukė iš kovos rezultatui esant 2:3.

„Mūsų svarbiausias tikslas šiandien buvo leisti pailsėti Joanai Eidukonytei prieš lemiamą rytdienos mačą. Per pirmas varžybų dienas ji gavo nemažą krūvį ir tai jos žaidime jau jautėsi. Todėl pirmą dienos mačą žaidė Justina Mikulskytė.

Lina nutarė žaisti ir taip geriau pasiruošti rytdienos susitikimams. Jos varžovė sužaidė tikrai puikiai - gerai judėjo korte, pataikė sunkius smūgius. Manau, kad ateityje dar išgirsime apie ją - ne veltui pernai ji triumfavo atvirame Prancūzijos jaunių čempionate, o dar prieš metus žaidė šių varžybų finale“, - teigė Lietuvos rinktinės kapitonė Edita Liachovičiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją