Iškart po jų dvikovos santykius aiškinsis geriausias Lietuvos tenisininkas 22-ejų metų Ričardas Berankis (ATP-85) ir 26-erių metų Petros Crysochos (be reitingo).

Šeštadienį dvejetų susitikime raketes surems R. Berankio ir D. Šakinio duetas su R. Cuzdrioreano ir P. Crysochoso pora.

Sekmadienį pirmieji į kovą turėtų stoti R. Berankis ir P. Crysochos, o antrieji - D. Šakinis ir R. Cuzdrioreanas.

Tiesa, sekmadienio mačai jau gali neturėti įtakos galutiniam rezultatui, todėl žaidėjų poros gali keistis. Komandų kapitonai taip pat gali pakeisti savo tenisininkus į kitus likus valandai iki dvikovos pradžios.

Po burtų traukimo vykusioje spaudos konferencijoje Lietuvos rinktinės kapitonas Remigijus Balžekas teigė nesureikšminantis burtų rezultatų.

„Iš tiesų nematau didelio skirtumo kas žais pirmas, o kas - antras. Daug svarbiau yra tai, kad žaidžiame puikioje arenoje, esame neblogai pasiruošę“, - sakė Remigijus Balžekas.

Kipro komandos kapitonas Nikolas Papadopoulos sakė, kad jo komanda nusiteikusi kovingai ir yra pasiruošusi mesti iššūkį lietuviams. „Mano žaidėjai jaučiasi gerai, per treniruotes dirbame iš visų jėgų, greitai pripratome prie dangos. Laukia įdomi dvikova“, - tikino jis.

Antrame Europos-Afrikos zonos II-os grupės etape lietuvių arba kipriečių lauks akistata su Benino ir Portugalijos dvikovos nugalėtojais.

Deviso taurės mačo tarp Lietuvos ir Kipro rinktinių tvarkaraštis:

Vasario 1 d., penktadienis

16 val. Dovydas Šakinis - Rares Cuzdriorean

Ričardas Berankis - Petros Crysochos

Vasario 2 d., šeštadienis

16 val. R. Berankis/D. Šakinis - R. Cuzdriorean/P. Crysochos

Vasario 3 d., sekmadienis

12 val. Ričardas Berankis - Rares Cuzdriorean

Dovydas Šakinis - Petros Crysochos

Primename, kad be R. Berankio ir D. Šakinio, į Lietuvos teniso rinktinės sudėtį dar pateko 18-metis Lukas Mugevičius (be reitingo) ir 17-metis Kasparas Žemaitėlis (be reitingo), kuris pakeitė dėl riešo skausmų varžybose negalintį dalyvauti Lauryną Grigelį.

Komandos treneris ir kapitonas - Remigijus Balžekas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)