Kartu su I. Marčenka į Vilnių atvyks Denisas Molčanovas (28-eri metai, ATP-291), Vladislavas Manafovas (22-eji metai, ATP-443) ir Maratas Deviatjarovas (21-eri metai, ATP-461). Pastarajam tai bus debiutas Ukrainos nacionalinėje komandoje.

Lietuvos teniso rinktinės kapitonas Rimvydas Mugevičius sako, kad net ir nukraujavusios Ukrainos komandos nuvertinti jokiu būdu nederėtų.

„Nors priešininkų komanda neteko savo lyderių, mūsų laukia sunkus išbandymas. Visi žinome, jog nepakeičiamų nėra, todėl manau, kad į faktą, jog neatvyks A. Dolgopovas ir S. Stachovskis nevertėtų žiūrėti per daug džiugiai. I. Marčenka puikiai pasirodė „US Open“ varžybose, prieš tai vykusiame Vankuverio „Challenger“ turnyre jis įveikė Ernestą Gulbį. Manau, kad komandos yra panašaus pajėgumo. Todėl labai tikiuosi, kad „Siemens arenoje“ susirinkę žiūrovai taps tuo X faktoriumi, kuris stums mūsų vyrus į priekį“, - sako R. Mugevičius.

Deviso taurės mače prieš Ukrainą Lietuvos rinktinė žais pajėgiausios sudėties. Jai atstovaus Ričardas Berankis, Laurynas Grigelis, Lukas Mugevičius ir Dovydas Šakinis. Susitikimas rugsėjo 18-20 dienomis vyks „Siemens arenoje“ Vilniuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)