107-ą vietą ATP reitinge užimantis lietuvis dvigubai dažniau klydo, padarė 16 neišprovokuotų klaidų, A. Rubliovas – tik 7-ias, be to, rusas atliko 12 neatremiamų smūgių, lietuvio sąskaitoje – tik du „ace'ai“.

A. Rubliovas pergalę iškovojo per 1:13 val.


Pergalę iškovojęs rusas ne tik žengė į aštuntfinalį, bet ir užsitikrino 45-is ATP reitingo taškus bei 25,9 tūkst. eurų premiją.

Būtent A. Rubliovas ir ispanas Carlos Alcarazas (ATP 6) yra laikomi pagrindiniais „Hamburg European Open“ favoritais.

R. Berankis neįveikė atrankos barjero į pagrindines „ATP Tour 500“ serijos turnyro „Hamburg European Open“ turnyro varžybas, tačiau sulaukė netikėto fortūnos šypsnio.

Šią savaitę į 107-ąją vietą pasaulio reitinge pakilęs 32-ejų metų lietuvis atskriejo kvietimas pagrindinėse varžybose pakeisti paskutinę akimirką iš jų pasitraukti nusprendusį Aleksandrą Bubliką (ATP 39) iš Kazachstano.

Primename, kad R. Berankis lemiamame kvalifikacijos rate 5-7, 2-6 nusileido 18-mečiui italui Lucai Nardi (ATP-174) ir užsitikrino 10 ATP reitingo taškų bei 7080 eurų. Bendrą turnyro Vokietijoje, vykstančio ant grunto kortų, prizų fondą sudaro beveik 1,8 milijono eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją