Dukart „Padel Open“ čempionu tapo Arūnas Rozga, o Giedrius Vėželis, Julius Adomavičius ir Dovydas Šabūnas pirmąją vietą iškovojo po kartą.

Balandžio 11 dieną vyko „ecoTENNIS“ reitinginio turnyro „Padel Open“ finalinis etapas kuriame B ir C lygose kovojo 7 poros. B lygos turnyro dalyviai rato sistema sužaidė po trejas, o C lygos – po ketverias rungtynes.

Finalinio etapo rezultatai:

B lyga

I vieta – Darius Adomonis / Luidži Pakula
II vieta – Arūnas Rozga / Giedrius Vėželis
III vieta – Matas Poška / Vilius Medvedevas
Paguoda – Tadas Misevičius / Žilvinas Miežis

C lyga

I vieta – Arvydas Šutavičius / Mindaugas Šakys
II vieta – Eglė Sandu / Viktorija Armonienė
III vieta – Linas Bitinas / Giedrius Elzbergas.

Po turnyro teniso ir padelio klubo „ecoTENNIS“ projektų vadovė Eglė Sandu sakė:

„Dėkojame visiems, dalyvavusiems tiek finaliniame, tiek ir kituose turnyro etapuose. Turnyrą „Padel Open“ suorganizavome, siekdami populiarinti padelio tenisą. Šis reitinginis turnyras susilaukė nemažo dėmesio, smagu, kad jame dalyvavo ne tik kauniečiai, – žaidėjai susirinkdavo ir iš kitų miestų. Finaliniame etape pralaimėjusių nebuvo: visi dalyviai buvo apdovanoti taurėmis ir prizais.

Džiaugiamės, kad padelio mėgėjų gretos didėja, ir tikimės, kad vis daugiau žmonių išbandys šią sporto šaką. Esame pirmieji ir vieninteliai Kaune, galintys pasiūlyti pažaisti padelio tenisą, todėl galime stebėti, kaip daugėja padelio mėgėjų. Pastebime, kad šį sportą išbando vis daugiau tenisininkų, bet daug ir tokių, kurie raketę paima pirmą kartą. Pasigendame moterų, bet tikimės, kad ateityje ir jos išbandys šį puikų žaidimą ir, žinoma, prisijungs prie mūsų „Padel Open“ turnyro, kurį tęsime kitą sezoną.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją