Merginų vienetų varžybose į antrą turnyro ratą žengė VTA auklėtinės Gabija Druteikaitė, Paulina Bakaitė ir Gerda Zykutė. Visgi VTA vaikinams pasekti merginų pėdomis nepavyko - Emilis Rusakevičius ir Martynas Jurkonis krito jau pirmame vaikinų vienetų turnyro rate.

VTA direktorius Ramūnas Grušas tikisi, kad praėjusią savaitę Estijoje vykusiame analogiškame turnyre puikiai pasirodžiusios akademijos tenisininkės pratęs pergalių seriją ir Vilniuje.

„Gabija Estijoje iškopė į finalą, tame turnyre taip pat neblogai pasirodė ir Paulina su Gerda. Tikiuosi, kad namų sienos padės mūsų merginoms ir kuri nors iš jų savaitės pabaigoje į viršų kels nugalėtojos taurę“, - teigia VTA vadovas Ramūnas Grušas.

Pirmame Vilniaus teniso akademijos taurės turnyro rate G. Druteikaitė 6:2 6:3 įveikė Ninel Batalovą, P. Bakaitė 6:0 6:0 sutriuškino Tatjaną Veličką, o G. Zykutė 6:4 6:4 nugalėjo Jakateriną Grib.

Vilniaus teniso akademijos taurės turnyras vyksta Sereikiškių teniso aikštyne. Tokio rango jaunių turnyras Lietuvos sostinėje vyksta pirmą kartą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)