Bent jau tuo yra įsitikinęs Bosnijos ir Hercegovinos komandos puolėjas Edinas Džeko, kuris apkaltino arbitrą po apmaudžiai 0:1 pralaimėtos dvikovos Nigerijai.

„Šiandien mes turėjome laimėti, bet teisėjas atidirbo gėdingai. Mes važiuojame namo ir mums liūdna, nes šis teisėjas taip pat turėtų palikti čempionatą. Jis nulėmė rezultatą ir mačo eigą, dėl jo mes ir pralaimėjome.

Po praleisto įvarčio, kurio metu teisėjas neužfiksavo pražangos prieš mūsų kapitoną, mėginome atsitiesti. O kai aš įmušiau, nebuvo jokios nuošalės. Kovojome iki galo, tačiau mums pritrūko sėkmės“, – tikino E. Džeko.

Tuo metu Nigerijos rinktinės treneris Stephenas Keshi džiaugėsi tokiu savo auklėtinių pasirodymu.

„Visa Vakarų Afrika dabar yra laiminga: Gana pasiekė tokį rezultatą (lygiosios 2:2 su Vokietija – DELFI), o mes laimėjome. Tai labai gerai žemynui. Kovingumas, kurį pademonstravome, buvo labai geras. Niekada neabejojau, kad pateksime į aštuntfinalį, nes turiu tokius žaidėjus. Bet nereikia nuvertinti Irano, nes jei ne Lionelis Messi... Taigi mums paskutiniame ture dar reikės labai sunkiai padirbėti su Argentina“, – teigė jis.

Po dviejų turų F grupėje pirmauja 6 taškus turinti Argentina ir 4 taškus surinkusi Nigerija. Iranas su 1 tašku – trečias, o be taškų esanti Bosnija ir Hercegovina – ketvirta bei jau atsisveikinusi su viltimis žengti į kitą etapą.

Primename, kad vienintelį ir pergalingą mačo tarp Nigerijos ir Bosnijos ir Hercegovinos įvartį 29 min. pelnė puolėjas Peteris Odemwingie. Tiesa, bosnių manymu, atakos pradžioje nigeriečiai prasižengė prieš Emirą Spahičių.

O 21 minutę, rezultatui dar esant 0:0, bosnis E. Džeko pasiuntė kamuolį į Nigerijos komandos vartus, bet teisėjai užfiksavo nebūtą nuošalę.

Arbitrui P. O'Leary tai buvo debiutas planetos pirmenybėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (154)