„Žaidėjai jame jautėsi nepatogiai“, – rinktinės atstovą spaudai Timi Ebikagboro cituoja „BBC Sport“. Jis pridūrė, kad ekipa spės į pirmąsias rungtynes su Japonija, kurios įvyks penktadienio vakarą vietos laiku Manauso mieste.

„Įsikišo Nigerijos vyriausybė ir viskas buvo sutvarkyta. Žaidėjai patikinti, kad lėktuve jiems bus užtikrinta atitinkama medicininė priežiūra, jog jie būtų pasirengę rungtynėms. Bus iššūkių, tačiau svarbiausia, kad susitikimui būsime pasiruošę“, – kalbėjo atstovas.

Teigiama, kad iš pradžių Nigerijos rinktinė Atlantoje strigo dėl to, kad bilietų apmokėjimui pinigai turėjo būti konvertuoti ir keliauti per kelių bankų sąskaitas.

„Nigerijos sporto ministerijos sumokėti pinigai nepasiekė čarterinį reisą organizavusios oro linijų kompanijos sąskaitos numatytu laiku antradienį, dėl to jie atsisakė skraidinti komandą į Braziliją“, – žiniasklaidai sakė artimas Nigerijos futbolo federacijai šaltinis.

Olimpinio futbolo turnyro B grupėje nigeriečių varžovėmis bus Švedijos, Japonijos ir Kolumbijos rinktinės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)