Savo jėgas paplūdimio tinklinio aikštelėje išbandys futbolo komentatoriai Nerijus Kesminas ir Žydrūnas Grudzinskas, jiems iššūkį mes Kauno žurnalistų paplūdimio tinklinio turnyro nugalėtojo Rafaelio Achmedovo vedama DELFI ekipa. Kiti kolektyvai taip pat nestokoja ambicijų ir pasistengė suburti pajėgios sudėties komandas.

Lietuvos tinklinio federacijos (LTF) prezidentas Marius Vasiliauskas džiaugėsi naujų tinklinio aikštelių gausa: „Su „Credit24“ pagalba įrengėme jau dvylika aikštelių visoje Lietuvoje. Didžioji jų dalis buvo skirta vaikų globos namams, miestelių pradinėms mokykloms, kaimo bendruomenėms. Malonu gauti iš jų atsiliepimus, kad aikštelės prižiūrimos, naudojamos, organizuojami tinklinio turnyrai.“

LTF kartu su „Credit24“ 2012 m. organizavo projektą „Tinklinis mano kieme“, kurio metu šio sporto entuziastai iš visos Lietuvos galėjo siųsti prašymus ir pagrįsti, kodėl būtent jų kieme turėtų būti įrengta tinklinio aikštelė.

Viena iš 10 nugalėtojų tapo Marijampolės raj. Sasnavos sen. Gavaltuvos kaimo bendruomenė. Jos pirmininkas Justinas Kailius pasakoja: „Aikštelė aktyviai naudojama, niekas nesulaužyta, nesugadinta, žmonės aikštelę saugo, neniokoja. Žiemai buvome tinklą nukabinę, stulpus iškasę, pavasarį vėl viską sutvarkėme, naujo smėlio užpylėme. Jei tik nelyja, ir jaunimas, ir vyresni kaimo gyventojai renkasi ir žaidžia kiekvieną dieną. Esame labai dėkingi už šią dovaną“.

Naujojo Vingio parko paplūdimio tinklinio aikštyno atidarymas vyks trečiadienį 17 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)