Itin sėkmingai pasirodė krepšinio komandos, pelniusios tris pirmąsias ir vieną antrąją vietas.

Departamento generalinis direktorius Algirdas Raslanas atminimo medalius įteikė čempionų titulus iškovojusiems vyrų per 50 metų ir per 55 metų rinktinių žaidėjams, taip pat moterų per 55 metų komandai ir sidabrą pelniusiai moterų per 35 metų rinktinei.

Be krepšininkų, apdovanojimus gavo aukso medalius pelnę sunkiaatlečiai Romas Matažinskas ir Albinas Nausėda, lengvaatlečiai Vytautas Kasparaitis ir Vytautas Majauskas bei bronzą pelniusi Genovaitė Avižonienė, taip pat trečiąją vietą iškovojęs orientacininkas Henrikas Ulevičius.

Lietuvos sporto veteranų delegacijos vadovė, asociacijos "Penki žiedai" viceprezidentė Danutė Ivašauskienė apdovanota departamento padėkos medaliu.

"Jūsų iškovoti medaliai buvo didelis "nuostolis" čempionato šeimininkams, bet didelis džiaugsmas mums. Dėkoju Jums, kad suradote laiko ir pinigų dalyvavimui šiose žaidynėse ir jose sėkmingai apgynėte savo titulus", - sakė A.Raslanas.

D.Ivašauskienė pasidžiaugė, kad atgavus Nepriklausomybę sporto veteranams atsivėrė naujos galimybės rungtyniauti, kurių nebuvo ankstesniais laikais.

Kartu pagerbti ir Lietuvos Seimo nariai Algirdas Sysas, Gediminas Jakavonis ir Algis Čaplikas, kurie iškovojo pirmąją komandinę vietą III pasaulio parlamentarų žaidynių pusės maratono bėgimo varžybose. Jiems taip pat įteikti departamento atminimo medaliai.

"Lietuvai didelė garbė turėti tokius sportiškus parlamentarus", - sakė A.Raslanas.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją