Turnyras vyko rato sistema ir finalinėmis rungtynėmis. Atkakliose ir dramatiškose finalinėse rungtynėse pergalę iškovojo šeimininkai - Vilniaus „Vandens sporto mokyklos“ komanda rezultatu 5:4 (1:0; 1:2; 1:0; 2:2) nugalėjusi svečius iš Moldovos, kuriems buvo pralaimėję išvakarėse 6:7.

Trečioje vietoje liko Bresto vandeniai 10:5 įveikę savo žemiečius iš Minsko. Elektrėnų komanda liko penktoje vietoje. Vilniečiai taip pat 13:6 nugalėjo elektrėniškius, 5:4 – svečius iš Minsko bei sužaidė lygiosiomis 5:5 su Bresto vandeniais.

Rezultatyviausio žaidėjo prizas atiteko vilniečiui Mariui Jakimčikui, įmetusiam 18 įvarčių. Jo komandos draugas Aleksas Rečiūga apdovanotas geriausio vartininko prizu, o naudingiausiu žaidėju pripažintas moldavas Konstantinas Selaru.

Geriausiu Vilniaus komandoje išrinktas Kasparas Liktaravičius, o Elektrėnų komandoje- Simas Baleišis.

Turnyrą organizavo Vilniaus vandensvydžio klubas „Delfinas“ kartu su sostinės savivaldybe ir Vilniaus vandensvydžio federacija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją