Ankstų sekmadienio rytą Lietuvos laiku vienas iš konkurentų patirs pirmą pralaimėjimą profesionalų ringe, ir 25-erių amerikietis įsitikinęs, jog tai nebus jis.

V. Ortizas visas 19 savo kovų laimėjo nokautais, tad priežasčių pasitikėti savo kumščių jėga turi.

Kita vertus, jis sutinka, jog stilistinių panašumų turi ir 9 iš 14 savo ligšiolinių varžovų nokautavęs 28-erių lietuvis.

„Žmonės, kurie neseka bokso kiekvieną dieną, tiesiog matys du pirmyn besiveržiančius kovotojus. Bet skirtumų tarp mūsų tikrai yra“, – „Fight Hub TV“ teigė V. Ortizas.

Ringe jis nesilankė beveik metus – dėl abiejų sportininkų sveikatos problemų kova dėl WBA diržo buvo atidėta du kartus.

Bet šis faktas nekelia įtampos V. Ortizui.

„Jeigu būtų mano valia, kovočiau keturis kartus per metus. Tiesiog noriu visiems priminti savo pavardę. Nejaučiu jokio spaudimo – vairavimo egzaminas man jo kėlė daugiau nei bokso dvikova. Ką tik išmokau, kaip statyti automobilį šonu – boksuotis man lengviau, nes aš esu tam gimęs. Žinau, ką turiu padaryti, žinau, ką padarysiu“, – užtikrintas savimi V. Ortizas.

Primename, kad prieš dvejus metus jis parklupdė kitą Lietuvos boksininką Egidijų Kavaliauską.

Savo ruožtu, E. Stanionis WBA reguliaraus pasaulio čempiono diržą laimėjo pernai įveikęs Radžabą Butajevą iš Rusijos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją