Klubo vadovus Česlovą ir Jūratę Norvaišas sveikino ir varžybas stebėjo Lietuvos prezidentas Valdas Adamkus su ponia Alma, svečiai, šokėjai, gerbėjai.

„Sūkurys“ apdovanojo savo auklėtinius, pasiekusius aukščiausių rezultatų Europos ir pasaulio čempionatuose.

Varžybose dalyvavo ne tik Lietuvos, bet ir daug stipriausių porų iš kitų valstybių. Tačiau tarptautinė teisėjų komisija įvertino Lietuvos poras aukštais balais.

WDSF „Adult World Open Standard“ varžybose nugalėtojais tapo Kauno sportinių šokių klubo „Kaspinas“ šokėjai Evaldas Sodeka ir Ieva Žukauskaitė (treneriai Daiva Dackevičienė ir Giedrius Januškevičius). Varžybose dalyvavo 62 šokėjų poros.

WDSF „Adult World Open Latin“ varžybose garbingą 3-ią vietą iškovojo Vilniaus sportinių šokių klubo „Ratuto“ atstovai, daugkartiniai Lietuvos čempionai Jokūbas Venckus ir Jomantė Dapkevičiūtė (treneriai Aušrelė ir Virginijus Visockai bei Eglė Visockaitė). Varžybose dalyvavo 68 šokėjų poros.

Lietuvai atstovaujanti perspektyvi Jomantės ir Jokūbo pora įsitvirtino 40-oje vietoje pasaulio reitingo vietoje.

Šokėjai intensyviai dalyvauja varžybose su geriausiomis Europos bei pasaulio poromis. Aukšti konkursų rezultatai šokėjų porą artina prie užsibrėžto tikslo patekti tarp 25 geriausių pasaulio porų

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)