R. Meilutytė finišą pasiekė per 1:05,73 min. ir net 1,57 sek. buvo greitesnė už Europos čempionę danę Rikke Moeller Pedersen (1:07,30 min.) bei 1,6 sek. už amerikietę Jessicą Hardy (1,07,33 min.).

Laimėjusiai pirmą vietą lietuvei atiteko 5 tūkstančių JAV dolerių (apie 13 tūkst. litų) premija. Dar 10 tūkst. JAV dolerių jai būtų atitekę už pagerintą pasaulio rekordą.

R. Meilutytei (25,37 sek.) nepavyko prasibrauti į moterų 50 m plaukimo laisvuoju stiliumi finalą. Pirmame etape ji liko septinta.

Bendrą „Swim Stars“ varžybų, kuriose dalyvauja net 12-a olimpinių čempionų, 21-as pasaulio čempionas ir daugybė planetos reitingo lyderių, prizų fondą sudaro 140 tūkst. JAV dolerių, o pagrindiniai jų rėmėjai yra tokios bendrovės kaip „Prudential“, „Marina Bay Sands“ ir „Coca-Cola“.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)