„Be jokios abejonės finalo ketverto favoritais laikau „Energiją“. Visos likusios komandos yra lygios ir jų rezultatai finalo ketverte priklausys nuo dienos. Gal tik Rusijos komanda šiek tiek silpnesnė. Reguliaraus sezono lentelė parodo viską, jog komandų pajėgumas lygus ir trys ekipos yra praktiškai identiškos“, - prieš savaitgalio kovas sakė antrą vietą reguliariame sezone užėmusios Kėdainių LRK žaidžiantis treneris Raimondas Štrimaitis.

Su „Energija“ jau pusfinalyje susidurs Vilniaus VNA jaunimas, kuris reguliariame sezone liko ketvirtoje vietoje. Šioje dvikovoje bus įdomu stebėti dviejų Lietuvos ledo ritulio rinktinių pagrindus – suaugusiųjų ir U-18.

„Manau, jog LRK ir „Energija“ žais finale. LRK į finalą pateks tokiu atveju, jei sužais taip, kaip rungtynėse prieš mėnesį su „Energija“, kai pirmavo rezultatu 3:1. Mes, stengsimės pusfinalyje pateikti sensaciją, tačiau bus sunku. Su visa pagarba varžovams tenka pripažinti, jog šiai dienai jie gerokai stipresni“, - prieš pusfinalio dvikovą su „Energija“ sakė VNA ir Lietuvos U-18 rinktinės vyriausiasis treneris Andrius Jadkauskas.

Kol kas visiška tyla Rusijos klubo stovykloje, tačiau ekipa savo jėgą pademonstravo praėjusiame sezone, kai besibaigiant sezonui sugebėjo įveikti „Energiją“.

Ar pavyks kuriam nors klubui šį savaitgalį paneigti „Energijos“ nenugalimumo mitą? Atsakymai į klausimą - šeštadienį ir sekmadienį.

Kovo 23-ią dieną, šeštadienį, 15.00 val., dėl teisės žaisti finale susitiks Kėdainių LRK ir „Delovaja Rus“ ekipos. 19.00 val. antrame pusfinalyje kovos „Energija“ ir Vilniaus VNA.

Sekmadienį, kovo 24-ą dieną, 12.00 val., įvyks rungtynės dėl trečios vietos, o 16.00 val. – finalas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)