Kaip žinoma, šiuo metu LTOK nuo 1988 metų vadovauja Artūras Poviliūnas, kuris gali dalyvauti ir spalio 12-ą d. vyksiančiuose prezidento rinkimuose.

Iššūkį jam mes disko metikas Virgilijus Alekna ir šaulė Daina Gudzinevičiūtė.

„Nekalbant apie asmenybes aš iš karto prieičiau prie to, kad išties, manau, jog viena veiksmingiausių antikorupcinių priemonių valstybės tarnyboje ir visur kitur yra rotacijos principas. Tai jau padaryta teisėsaugos institucijose ir šį rudenį siūlysiu įstatymo pataisą dėl valstybės ir savivaldybių įmonių vadovų rotacijos įvedimo.

Bendrai pasakyčiau taip: rotacija yra sveikintina, naujų jėgų atėjimas į visas struktūras taip pat. O stažas – dešimt, penkiolika, dvidešimt metų – yra tikrai labai reikšmingas“, - penktadienį Seime sakė prezidentė, paklausta apie galimybes A. Poviliūnui vėl eiti LTOK prezidento pareigas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)