Pirmas jo įvartis krito po itin efektingo veiksmo – apsisukus 360 laipsnių aplink savo ašį ir patiesus beviltiškai gulėti vartininką.

Pirmą savo įvartį, atstovaujant „Energijai“, po idealaus Šarūno Kuliešiaus perdavimo, pelnė jaunasis Dominykas Bisturys.

„Į aikštę išėjome su labiau degančiomis akimis! Visi dirbome nuo pirmos iki paskutinės sekundės, aišku ne viskas idealiai pavyko, bet kiekvienas rungtynes bus tik geriau. Jautėme didesnį sirgalių palaikymą, o tai labai užveda. Labai džiaugiuosi ir sveikinu visus sirgalius su pirma „Energijos“ pergale sezone!“, - sakė A. Bendžius

Elektrėnų „Energija“ - Soligorsko „Šakhtior-2“ - 3:2 (1:0, 1:2, 1:0).

„Energija“: Aivaras Bendžius (Šarūnas Kuliešius), A. Bendžius (Martynas Šlikas ir Andrius Židkovas), Dominykas Bisturys (Š. Kuliešius).

Rugsėjo 14–15 dienomis elektrėniškiai vyksta į Žlobiną, kur sužais dvejas rungtynes su vietos „Metallurg-2“ ekipa – praėjusių metų čempione.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)