„Grįžau kautis už Lietuvą! Nebuvo net minties, kad pasaulio čempionate galėčiau atstovauti kitai šaliai.

Pabandysiu varžovams parodyti lietuvišką dvasią ir tikiuosi, kad savos sienos padės dar labiau atsiskleisti mūsų rinktinės kovotojų stiprybei ir energijai“, – prisipažino svorio kategorijoje iki 80 kg kovosiantis N. Lisauskas.

Ne viename kiokušin karatė čempionate emigracijoje dalyvavęs N. Lisauskas įsitikinęs – gimtinėje kovos meno meistrai ir treneriai yra nepalyginamai stipresni. „Norvegijos kiokušin karatė lygis toli gražu neprilygsta Lietuvai!“

Pasiruošimą pasaulio čempionatui savarankiškai Norvegijoje pradėjęs sportininkas, toliau kovos techniką ir taktiką padedamas trenerio gludina gimtinėje. Nuo septynerių metų kiokušin karatė atradęs N. Lisauskas įsitikinęs, jog tai ne tik sportas ar kovos menas, tai – gyvenimo būdas ir filosofinis kelias.

„Kiokušin karatė suformavo visą mano požiūrį į gyvenimą. Būdamas mažas aš išbandžiau daugybę sporto šakų, tačiau karatė man liko visam gyvenimui“, – tikino N. Lisauskas.

Žinomas kovotojas prisipažįsta – gimtinėje vyksiančiame pasaulio čempionate jis turės didelį artimų žmonių palaikymą ir tai jį dar labiau uždegs kovai.

„Žinau, kad susirinks daug mano draugų, artimųjų ir šeimos narių. Pažiūrėti kaip kovoju iš Norvegijos atskris net mano būsima žmona“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)