Susitikimo favoritai Prancūzijos regbininkai pirmajame rungtynių kėlinyje tiesiog slampinėjo po aikštę. Puolimas buvo lėtas ir pirmieji susitikimo taškai buvo pelnyti airių kraštui Tommy Bowe nuvogus akivaizdų Aurelien Rougerie perdavimą.

Pora sėkmingų prancūzų baudų sušvelnino rezultatą, tačiau viena klaida atvirose grumtynėse ir pora nepavykusių sugriebimų airiams dovanojo dar septynis taškus. Antrą kartą žemino kraštas T. Bowe. Pirmas kėlinys baigėsi airių naudai 6:17.

Po pertraukos prancūzai grįžo daug rimčiau nusiteikę ir per penkiolika minučių dviem baudomis ir žeminimu pasivijo varžovus. Paskutinės dvidešimt susitikimo minučių buvo labai įtemptos. Žaidime dominavo Prancūzija, nors Airijai ir buvo pavykę trumpam perimti iniciatyvą ir aikštės kontrolę.

Prancūzai darė viską, kad iškovotų pergalę, bet sunkus grumtynių darbas kuriant progas „dropams” nuėjo perniek. Vieną kartą Lionelio Beauxis smūgiuotas kamuolys nuskriejo pažeme, o kitą buvo blokuotas.

Paskutinė „mėlynųjų” ataka galėjo baigtis žeminimu, bet likusias jėgas sukaupę airiai apgynė savo įskaitinį plotą. Galutinis rezultatas 17:17.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją