Stipriausiųjų vyrų A grupėje kelios poros žaidžia labai apylygiai, todėl iš anksto prognozuoti, kas laimės, tiesiog neįmanoma. Lyg ir patvirtindama tai, turnyro „LPF Vasaros taurė 2015“ IV etapo nugalėtoja tapo kauniečių Luidgi Pakulos ir Dariaus Adomonio pora.

Tiesa, ir jai nepavyko išvengti pralaimėjimo, nes visos trys prizininkių poros surinko vienodą taškų skaičių, todėl teko skaičiuoti setų santykį. Antrą vietą iškovojo Arūnas Rozga ir Tadas Misevičius iš Kauno, o trečią - vilniečiai Giedrius Vėželis ir Algirdas Draugelis.

Vyrų B grupėje taip pat vyko atkaklios kovos, dažnai pasibaigusios minimalia vienos ar kitos poros persvara. Šioje grupėje vėl stipriausi buvo kauniečiai Valdas Vėbra ir Aivaras Mezginas, įveikę visus varžovus. Jie nugalėtojų taures iškovojo ir III etapo varžybose. Antrą vietą laimėjo vilniečiai Arvydas Šutavičius ir Artūras Molis, o trečią – Ąžuolas Naujikas ir Nikita Koposovas iš Vilniaus.

Visi prizininkai buvo apdovanoti LPF taurėmis, o I-V vietų laimėtojai – ir piniginiais prizais.

Lauko sporto šakų atstovai yra labai priklausomi nuo oro, o jis, kaip žinia, Lietuvoje yra permainingas. Bet padelio turnyro „LPF Vasaros taurė 2015“ visų etapų varžybos vyko gražiu oru. Net ir finalo etapo metu švietė vasariška saulė, o liūtis nušniokštė tuoj pat po turnyro prizininkų apdovanojimo...

Padelio mėgėjai pabaigė vasaros sezoną ir atsisveikino iki žiemos turnyro, kuris vyks jau uždarose padelio aikštelėse.

IV etapo rezultatai:

A lyga

1. Luidgi Pakula ir Darius Adomonis;
2. Arūnas Rozga ir Tadas Misevičius;
3. Giedrius Vėželis ir Algirdas Draugelis.

B lyga

1. Valdas Vėbra ir Aivaras Mezginas;
2. Arvydas Šutavičius ir Artūras Molis;
3. Ąžuolas Naujikas ir Nikita Koposovas.

Padelio teniso turnyro „LPF Vasaros taurė 2015“

Visų etapų nugalėtojai:

Pijus Mockus ir Oskaras Kalinauskas;
Giedrius Vėželis ir Algirdas Draugelis;
Arūnas Rozga ir Šarūnas Marčiulionis;
Luidgi Pakula ir Darius Adomonis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją